Gelaatsverzorging

Wat een (ge)zicht.

Balance Beauty biedt drie diverse mogelijkheden ivm gelaatstverzorging. Ontdek uw huidtype advh van de Face Expert methode. Verzorg en vernieuw uw huid met de therapiƫen en producten van Arkana. Ook microdermabrasie is een methode waarbij uw huid vernieuwd wordt.

Face Expert

KEN JE HUIDTYPE, KEN JE VERZORGING

Face expert is het allereerste wetenschappelijk huidanalyse apparaat die een diepgaande huidanalyse doet met behulp van 3 fotoā€™s die worden getrokken met 3 verschillende soorten licht ( normaal, gepolariseerd en ultraviolet licht ).

DE HUIDANALYSE TOONT:

het aantal en de grootte van de poriƫn, rimpels, talg, comedonen en puistjes, pigmentatie en alles wat niet met het blote oog kan worden waargenomen.

Bij iedere gelaatsverzorging starten we met de Face-expert om zo het product en de gelaatsbehandeling aan u te adviseren welke perfect op uw gelaat is afgestemd.
Deze fotoā€™s worden opgeslaan in uw persoonlijke klantenfiche. Na een aantal gelaatsverzorgingen analyseren we uw huid opnieuw om de resultaten te vergelijken en de verbeteringen te kunnen vaststellen.

Micronaaldentherapie

Micronaald therapie met de Arkana Skin Roller Is eenĀ alternatief voor laser, microdermabrasie en chemische peelingsĀ Is gebaseerd op het verwekken van een natuurlijk proces van regeneratie, dankzij het creĆ«ren van microscopische prikjes.

Het stimuleert een versneld herstelweefsel proces, wat leidt tot huidverjonging en liftend effect, verfijnen van de poriƫn, vermindering van littekens en huidstriemen, elimineert de huid verkleuring.
Dankzij het creĆ«ren van microkanaaltjes dringt het serum en de preparaten dieper en sneller in een hogere concentratie door. Behandelingen die worden uitgevoerd met behulp van een roller verbeteren de penetratie van actieve en waardevolle stoffen door de hoornlaag, opperhuid en tot in de lederhuidĀ tot 3000 keer!Ā Deze behandeling wordt gedaan in een kuur van min 3 beurten voor een volledige huidvernieuwing!

Arkana

Arkana is een modern Pools merk van geavanceerde huidverzorgingsproducten. De hoge concentratie van actieve ingrediĆ«nten in onze cosmetica waarborgt de beste efficientie van de producten. De afdeling Rā€™&ā€™D van Arkana zoekt inspiraties in de hele wereld. We stellen originele formules samen op basis van wetenschappelijke  ontdekkingen, dankzij dit hen kunnen we een nieuwe dimensie in de bewuste zorg brengen. Onze filosofie isgebaseerd op het idee van bewuste schoonheid. Individuele en goed gekozen professionele behandelingen gecombineerd met thuiszorg is een betrouwbare wijze om te genieten van zichtbare en materiĆ«le effecten.

Prof. Danuta Nowicka

specialiste dermatologie

Verstoring van de huidbarriƫre.

U kan ons op ons woord geloven. Doet u dat niet, bekijk dan gerust de uitleg over de functies en de structuur van de huidbarriĆ«re.   

Microdermabrasie

Microdermabrasie helpt de huid met de afvoer van oude huidcellen. Dat gebeurt met behulp van fijne kristallen of de diamond Microdermabrasie, die de bovenste huidlaag intensief peelen. Deze peeling is geschikt voor alle huidsoorten.Ā 

Microdermabrasie is zeer effectief voor de behandeling van:
> Acne en acne littekens
> Grove en verstopte poriƫn
> Vette of ruwe huid
> Oppervlakkige pigmentvlekken
> Slechte doorbloeding van de huid
> Huidveroudering door zonlicht

Boek een afspraak

Balance Beauty werkt persoonlijk en op maat. Maak een afspraak en we bekijken samen welke behandelingen het meest geschikt zijn voor u.Ā