Spray Tan

Spray it!

Spraytanning is een natuurlijk, verzorgend en veilig alternatief voor een onberispelijke, zonovergoten en adembenemende teint. De resultaten zijn verbluffend. Een behandeling duurt gemiddeld zo’n 15 minuten en het resultaat stemt overeen met gemiddeld 6 tot 8 zonnebanksessies. Onze tanning formule camoufleert ook cellulitis en striae, waardoor je er slanker uitziet en beter voelt.

Vani-T productlijn

Vani-T biedt 3 unieke, natuurlijke en organisch cosmetische formules aan voor de verschillende huidtypes.

  • langdurig effect
  • geen oranje teint┬á
  • vervaagt geleidelijk
  • authentieke kleur
  • geen nare geur
  • intens hydraterend

Gezond bruinen

We maken gebruik van ÔÇśs werelds beste kwalitatieve natuurlijke en organische ingredi├źnten om een uitstekende bruin-zonder-zon ervaring te verzekeren. Miljoenen mensen over de hele wereld stellen vertrouwen in Vani-T tanning producten om hun lichaam een prachtige bronzen kleur te geven.

De producten zijn vrij van parabenen, ontwikkelt met natuurlijke huidverzorgende ingredi├źnten en bevatten geen alcohol en chemicali├źn.
De VANI-T lijn is organisch en hypoallergeen en bijgevolg zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid.

Tips & Tricks

Afhankelijk van je huidverzorging en je huidtype blijft de teint ca. 7 tot 10 dagen behouden. Herhaal je de behandeling daarna dan bouwt zich een diepere kleur op. Gebruik je verzorgingsproducten dan heb je nog langer plezier van je mooie kleur.

Boek een afspraak

Balance Beauty werkt persoonlijk en op maat. Maak een afspraak en we bekijken samen welke behandelingen het meest geschikt zijn voor u.